SLIM subsidie

Kenniz Academy & Slim Subsidie

Met een minimale eigen investering een scholingsomgeving voor jouw eigen zorgorganisatie!

Voor wie is de regeling?

MKB Ondernemers binnen elke sector kunnen de subsidieaanvraag indienen en dus ook binnen de zorg.  Het maximale subsidiebedrag is €24.999. Voor samenwerkingsverbanden van meerdere organisaties (zoals brancheorganisaties en O&O-fondsen) kan de subsidie oplopen tot €500.000. Deze regeling werkt als een cofinanciering (met een max. van euro €25.000) en bedraagt 60/80% (afhankelijk van grootte onderneming) van het geïnvesteerde geld in opleiding en ontwikkeling.

Welke projecten vallen binnen de subsidie?

De subsidie kan worden ingezet voor een leerrijke werkomgeving. Denk daarbij aan het oprichten van een bedrijfsschool en loopbaanadviezen voor medewerkers. Dit kan al met behulp van een online leerplatform waarin medewerkers hun vaardigheden kunnen verbeteren en daarmee actief bezig zijn met een leven lang leren.

Wij vragen de subsidie voor jou aan

Wat betekent dit voor jouw opleidingsprogramma?

De kosten van een opleidingsprogramma inclusief e-learning platform voor gemiddeld 30 FTE ligt tussen de € 30.000 en € 50.000 euro per jaar. Door de SLIM-subsidie i.c.m. het KenniZ Academy e-learning platform te koppelen aan jouw scholingsprogramma kunnen we de kosten met minimaal 60-80% reduceren van het eerste opleidingsjaar*.

Hoe ziet dat eruit?

SLIM subsidieert maximaal 80% met een maximumbedrag van € 24.999 dit betekent dat een programma met een waarde van € 31.000 maximaal wordt gesubsidieerd, waarbij jouw kosten € 6.000 zijn. Het e-learning platform bieden wij als collectief platform aan, een initiële investering is daarom niet nodig. De KenniZ Academy vraagt voor jou de subsidie aan en wij stellen samen een driejarig programma vast. Op deze wijze word je volledig ontlast, ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardig programma en kun je de kosten laag houden*. Wij maken graag een voorstel op maat.

* Indien subsidie wordt toegewezen en afhankelijk van de grote van jouw zorgorganisatie

Ga aan de slag met jouw eigen scholingsomgeving

KenniZ Academy

Blijvend leren in de zorg

Start nu jouw leerlijn