Scholingsplan

Leerlijnen

Deze mogelijkheden liggen voor je klaar

Selecteer wat jij nodig hebt om blijvend te leren in de zorg

Kick-off

Selecteer wat jij nodig hebt om blijvend te leren in de zorg

Training voor het team

In een training met het team deel je het plezier van leren met elkaar en neem je dezelfde kennis mee naar de werkvloer. 

E-learning

Kies voor een traject in de vorm van e-learning en breidt iedere leerlijn naar keuze uit. 

Familie- en/of vrijwilligersbijeenkomsten

Betrek alle partijen bij het opdoen van kennis en ervaar wat je daaruit kan halen.

1 op 1 coaching

Een individuele training is intensief en brengt zoveel positiefs voor de kennis en kwaliteit voor jouw team.

Toetsing & Accreditatie

Ervaar hoe je op een leuke manier een certificaat kan halen en hoeveel deze waard is binnen jouw organisatie.

Think out of the box!

Neem contact met ons op voor nog veel meer mogelijkheden om een leerlijn 100% aan te laten sluiten op jouw team!

Deskundigheid
Plezier
Diversiteit
Praktisch

Leren ontstaat in een open en lerende werkomgeving. Motivatie, persoonlijke groei en jezelf ontwikkelen zijn daarin de sleutels. Niet altijd alleen, maar ook juist samen!

Daarom is het essentieel om na de ontwikkeling van het opleidingsbeleid en -plan te starten met een ‘feest-moment’! Je hebt als zorgondernemer namelijk besloten om flink te investeren in jouw (zorg)team, in jouw mensen die jouw organisatie laten groeien en jouw visie laten uitstralen.

We starten met een centrale kick-off met iedereen!

Elke medewerker, zorg of niet-zorg, is onderdeel van de organisatie en verdiend scholing, groei en werkgeluk. Door een centrale kick-off, nemen we iedereen mee in de scholingsvisie, halen we ervaringen en behoeftes op en maken we samen één programma. Men wordt onderdeel, stelt zich open en wilt leren! Dat gaat dan vanzelf. Een kick-off organiseren we samen, groot of klein dat maakt niet uit, passend bij jouw organisatie.

Leren is een continu proces door alle lagen van de organisatie

Leren is niet altijd stampen uit een boekje of vanuit een digitaal platform, leren is meer… namelijk het eigen maken van de kennis en vaardigheden die jij bezit! Het mogen leren van nieuwe vaardigheden die jou interesseren, aansluiten bij je werkervaring en waarin jij je wilt ontwikkelen. Jouw werk wordt gewaardeerd, dit ga je uitstralen doordat je plezier hebt in wat je doet en jij je zeker voelt.  

Plezier hebben in leren is; jezelf mogen en blijven ontwikkelen, verdiepen in de stof die belangrijk is op jouw woning zodat deze direct toe te passen is op de werkvloer, mogen vertellen over wat je hebt geleerd en laten zien dat je letterlijk groeit in je ontwikkeling.

Wij geloven erin dat door tijdig samen te evalueren, ervaringen na elke leerlijn op te halen en de ‘lessons learned’ mee te nemen in de volgende leerlijn, wij ten alle tijden ervoor kunnen zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft maar ook dat (zorg)medewerkers geboeid en gemotiveerd blijven. Ze zien niet alleen zichzelf groeien maar ook het management groeien, kortom de hele organisatie blijft in beweging.

KenniZ Academy

Blijvend leren in de zorg

Start nu jouw leerlijn