CareResidence Zonnestraal van start

Vanaf 1 januari 2020 is Care Residence Zonnestraal aan de slag samen met de KenniZ Academy. Samen zijn we aan de slag gegaan met een scholingsvisie, beleid en programma en hebben we nu een jaarprogramma ontwikkeld met 9 diverse leerlijnen.

‘Dit jaar willen wij graag met ons team de volgende inhoudelijke slag maken en dan kan naar onze mening niet zonder gepaste scholing en aandacht voor onze medewerkers’ aldus Maurice Tielen, locatiemanager van Care Residence Zonnestraal. Maurice had al langer het idee om door middel van thema maanden gestructureerd met scholing aan de slag gegaan. Met de visie en input vanuit de KenniZ Academy zijn we samen aan de slag gegaan. Er ligt nu een prachtig programma dat vanaf september (door Corona helaas niet alles kunnen doen) weer verder gaat. Shirley, scholingscoach vanuit de KenniZ Academy, begeleidt Care Residence Zonnestraal. Om de twee maanden hebben we een evaluatie, hoe gaat het? Waar loop je tegenaan? Moeten we het programma bijsturen? Zij onderhoudt het contact met alle trainers vanuit de KenniZ Academy en zorgt ervoor dat Care Residence Zonnestraal op alle thema’s inhoudelijk en praktisch aan de slag kan.

Care Residence Zonnestraal biedt ouderen waarvan het lichaam en/of de geest achteruitgaan een fijne en veilige plek om te wonen. Daarbij spelen warmte en aandacht, omringd zijn door gelijkgestemden, culturele en ontspannende activiteiten, lekkere en gezonde maaltijden een belangrijke rol.

Care Residence Zonnestraal bestaat uit luxueuze, aangepaste appartementen die conform moderne standaarden zijn ingericht. De huiselijke sfeer gaat daarbij niet verloren. Het complex bevindt zich op een unieke en rustgevende plek tussen Hilversum en Loosdrecht, omgeven door 120 hectare bos.

Benieuwd wat wij voor jouw zorgonderneming kunnen betekenen, neem contact met ons op.